Gaaf dat je gast-vrouw (-heer) wilt zijn, klik hieronder aan welk menu je wilt verzorgen:

'Het Prinsenmaal'

Je kunt je gasten tussen half zes en zes uur verwachten zodat je om zes uur aan tafel kunt gaan. Leidraad is dat de gasten tussen zeven en acht weer vertrekken. Laat de maaltijd die je het liefst maakt het prinsenmaal voor je gasten worden. Het prinsenmaal bestaat uit een hoofdgerecht en een toetje. De gasten betalen er € 10,-- p.p. voor. Als tegemoetkoming in jouw kosten storten we € 3,50 per gast op je rekening.

'Het Koningsmaal'

Je kunt je gasten tussen half zeven en zeven uur verwachten zodat je rond zeven uur aan tafel kunt gaan. Leidraad is dat de gasten tussen half negen en half tien weer vertrekken. Maak de combinatie van de drie gangen die jou het meest bevalt. Met een glaasje wijn wordt het een echt koningsmaal. De gasten betalen € 25 p.p. waarvan we als tegemoetkoming aan jouw kosten € 10 p.p. op jouw rekening storten.

'Het keizersmaal'

Je kunt je gasten tussen zeven en half acht verwachten zodat je rond acht uur aan tafel kunt gaan. Leidraad is dat je gasten tussen half elf en elf uur weer vertrekken. Leef je uit in het maken en serveren van de gerechtjes die jij het lekkerst vindt. Met bijpassende wijn(en) zullen je gasten zich de keizer te rijk voelen. De gasten betalen € 47,50 p.p. waarvan we als tegemoetkoming aan jouw kosten € 15 p.p. op jouw rekening storten.

'High Tea' 

Je wordt verwacht tussen half twee en twee uur zodat de High Tea om twee uur kan beginnen. Leidraad is dat de gasten om vier uur vertrekken. Je gast-vrouw (-heer) maakt er een verrassende party van. Gezellig om met vrienden en vriendinnen dit te beleven. Je betaalt € 12,50 per persoon waarvan we als tegemoetkoming in de kosten € 5,00 

Algemeen

Er kunnen maximaal 6 gasten bij je inschrijven. Vanaf 4 gasten gaat het etentje in ieder geval door. Met het oog op jouw investeringen in geld en werk is het voor de gast niet mogelijk af te zeggen of de datum door te schuiven. Wel kan de gast zijn voucher aan een ander overdragen. In principe gelden de bovengenoemde tijden. In overleg met de gasten kun je daar natuurlijk van afwijken. Onder aftrek van de aan jou vergoede tegemoetkoming in de kosten wordt het gehele bedrag verdeeld over de GZB Malawi en Colombia- projecten. Als je meer dan één keer wilt koken, vul dan gerust meerdere formulieren in.

Aanmelden

Meld je aan, klik opgave gastgever aan en vul het formulier in.