Koningsmaal

Wat leuk dat u/je wilt komen eten!!!

In de tabel hieronder wordt een bepaald menu/high tea aangeboden.Vul op het inschrijfformulier in: wanneer, waar en met hoeveel personen u komt. Na het invullen verstuur u het inschrijfformulier. Binnen een dag krijgt u bevestiging per mail en na betaling krijgt u een bevestigingsmail. In deze mail staan naam en adres van de gastgever, datum en tijdstip dat u verwacht wordt.

Eventuele verdere uitleg over wat welke maaltijd of de high tea inhoud, kun je onder de tabel lezen. En schroom niet om bij onduidelijkheden een mailtje te sturen.

In principe is annulering niet mogelijk. De gever (koker) heeft immers al gepland, ingekocht en voorbereid. Tip : als je plotseling niet kunt, verras dan een vriend of kennis met je voucher.

Gaaf dat je komt eten, ga naar onderstaande tabel en kies jouw menu.  

       Datum  Tijdstip       Menu           Naam en adres

Vrije plaatsen

 17 mei 2018 14:00  High tea   Jacoline van der Vijver was genieten
0
 24 mei 2018 18.30  Koningsmaal   Krijn van der Spijk was heeeerlijk 0
 5 juli 2018 18:00 Koningsmaal  Fam Didden, weer een topdiner
0
22 november 2018 18:30  Koningsmaal  Fam vd Meij, Voorhouterweg 58  0
         
                      Misschien bij u thuis?  

 

'Het Prinsenmaal'

Je wordt tussen half zes en zes uur verwacht zodat je om zes uur aan tafel kunt. Leidraad is dat gasten tussen zeven en acht weer vertrekken. Je gast-vrouw (-heer) zal je mee laten eten van wat zij/hij het beste kan bereiden. Het prinsenmaal bestaat uit een hoofdgerecht en een toetje. Je betaalt er 10,-- voor. Als tegemoetkoming in kosten betalen we je gast- vrouw (-heer) € 3,50 per gast.

'Het Koningsmaal'

Je wordt tussen half zeven en zeven uur verwacht zodat je rond zeven uur aan tafel kunt gaan. Leidraad is dat de gasten tussen half negen en half tien weer vertrekken. Je gast- vrouw (-heer) laat je genieten van de driegangen-combinatie die haar/hem het meest bevalt. Met een glaasje wijn wordt het en echt koningsmaal. Je betaalt € 25 pp waarvan we als tegemoetkoming in de kosten € 10,-- pp aan de gastheer vergoeden.

'Het keizersmaal'

Je wordt tussen zeven en half acht verwacht zodat je rond acht uur aan tafel kunt gaan. Leidraad is dat gasten tussen half elf en elf uur weer vertrekken. Je gast- vrouw (-heer) heeft zich uitgeleefd in het maken van de gerechtjes die hij/zij het lekkerst vindt. Met bijpassende wijn(en) zul je je de keizer te rijk voelen. Je betaalt € 47,50 pp waarvan we als tegemoetkoming in de kosten € 15,00 pp pp aan de gastheer vergoeden.

'High Tea' 

Je wordt verwacht tussen half twee en twee uur zodat de High Tea om twee uur kan beginnen. Leidraad is dat de gasten om vier uur vertrekken. Je gast-vrouw (-heer) maakt er een verrassende party van. Gezellig om met vrienden en vriendinnen dit te beleven. Je betaalt € 12,50 per persoon waarvan we als tegemoetkoming in de kosten € 5,00 

Algemeen

Er kunnen maximaal 6 gasten per keer inschrijven voor de menus. Vanaf 4 gasten gaat het etentje door. Indien er minder gasten aangemeld zijn, dan wordt dit uiterlijk 5 dagen voor de maaltijd gemaild. Hiervoor komt dan een alternatief. Voor de High tea geldt een minimum van 6 en een maximum van 10 personen. Met het oog op de investeringen in geld en werk is het niet mogelijk af te zeggen of de datum door te schuiven. Wel kun je je voucher in zo'n geval aan een ander geven. In principe gelden de bovengenoemde tijden. In overleg met de gasten kun je daar natuurlijk van afwijken. Onder aftrek van de vergoede tegemoetkoming in de kosten wordt het gehele bedrag bestemd voor de uitzending van Rieneke en ds. Gert van de Pol (Malawi) en Astrid en Johan Klaasse (Colombia)